EnglishRomanian

Despre ALPINA BLAZNA

ALPINA-BLAZNA

Locatia

Complexul Turistic Alpina Blazna este locul perfect in care poti sa-ti petreci vacanta la munte, indiferent de anotimp. De aceea l-am ales ca loc de START/FINISH in aventura numita Rodnei Ultra. Odiseea.

Complexul turistic este situat in Valea Blaznei din Muntii Rodnei, la cota 1100. Peisajul care se dezvaluie iubitorilor de natura si munte este unul absolut superb. Muntele, peisajul, baile dacice, piscina cu apa limpede si centrul SPA sunt doar cateva lucruri care vor face din competitia noastra un eveniment memorabil.

Stiți vreo reteță de mâncare mai bună decât cea ardelenească, tradițională?

Suntem siguri că nu. Preparatele tradiționale, gătite după rețete specifice zonei și folosind doar ingrediente naturale, sunt secretul bucătăriei Complexului Turistic Alpina Blazna. Cei care doresc pot să-și gătească singuri la grilul special amenajat in aer liber preparate la grătar sau, de ce nu, să incerce gătitul la ceaun, sub atenta supraveghere a bucătarilor.

Parc de aventură, tiroliană și panou de cățărare

Familia sau partenerii tai pot petrece câteva ore pline de suspans, la înălţime, în parcul de aventură fiind construite peste 200 de metri de ateliere. Acestea constau în poduri şi platforme suspendate, între copaci, în unele zone acestea fiind ridicate chiar şi la nouă metri înălţime faţă de sol.
Shopping Basket